صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کارخانه تسلا دچار حریق شد

کد خبر: ۸۲۸۱۷۸
| |
5879 بازدید

کارخانه تسلا شعبه فریمونت دچار حریق شد. این اتفاق در ساعت 5:20 دقیقه بعد از ظهر به وقت محلی رخ داد و باعث شد اهالی کالیفرنیا برای ساعاتی صدای ماشین های آتش نشانی را در نزدیکی کارخانه ایلان ماسک بشنوند.

به گزارش سی ان بی سی، تسلا هیچ صدمه انسانی را پس از این اتفاق گزارش نکرده است و انتظار نمی رود که آتش سوزی بر تولید تسلا تأثیر بگذارد.

کارخانه تسلا دچار حریق شد

یک سخنگوی تسلا در این خصوص گفت: " مقادیری مقوا و مواد بازیافتی موجود در خط تولید ما، همراه با یک تکه کوچک از چمن در کنار پارکینگ تسلا، آتش گرفت." "ما قصد داریم از اداره آتش نشانی فریمونت برای پاسخ سریع آنها به این حریق خطرناک تشکر کنیم."

این نخستین باری نیست که تسلا تجربه آتش سوزی را پشت سر می گذارد، این کارخانه تاریخچه آتش سوزی های مکرری را در کارنامه خود ثبت کرده است. برای مثال در آوریل گذشته بخش رنگ این کارخانه دچار حریق شد و این حادثه تولید خودرو الکتریکی تسلا را موقتا متوقف کرد. به نظر می رسد این بار بخت با تسلا یار بوده چرا که حریق دور از محوطه اصلی که اتومبیل ها جمع و نقاشی شده بودند، رخ داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟