صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فرمانده ناجا:

خبر مفقودی کودکان پاکستانی صحت ندارد

کد خبر: ۸۲۶۳۱۸
| |
1990 بازدید

فرمانده نیروی انتظامی گفت: خبر مفقودی ۶ کودک پاکستانی صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، چند هفته‌ای است که خبر مفقودی کودکان پاکستانی نقل محفل رسانه‌های بیگانه شده است؛ خبری که فرمانده ناجا پیشتر از این هم بر آن تأکید کرده بود که در طرح جابجایی کپرهای پاکستانی هیچ کودکی مفقود نشده است اما تا این لحظه این خبر همچنان در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شود.

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه برنامه تجلیل از آزادگان در ستاد فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به پرسش فارس در خصوص مانور رسانه‌های بیگانه مبنی بر مفقودیت ۶ کودک پاکستانی اعلام کرد: خبر مفقودی کودکان پاکستانی صحت ندارد.

لازم به ذکر است که معاون اجتماعی پلیس تهران نیز روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام کرد که تا این لحظه هیچ خبری مبنی بر مفقودی کودکان پاکستانی از سوی افرادی که جمع آوری شده و در اردوگاه حضور دارند اعلام نشده است.

گفتنی است پلیس تهران اعلام کرد که افراد مدعی در این خصوص می‌توانند با کلانتری‌ها مراجعه کرده و اگر ادعایی در این خصوص دارند ثبت و ضبط کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟