صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگیری تبهکاران 23 کشته بر جای گذاشت

کد خبر: ۸۲۵۸۴
| |
1490 بازدید

درگیری باندهای رقیب در بازداشتگاهی در شمال شرق مکزیک، 23 نفر را به کشتن داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، به گفته مسئولان دفتر دادستان کل ایالت دورانگو، آشوب در زندان روز چهارشنبه و بعد از آن رخ داد که زندانیان عضو یک باند قاچاق مواد مخدر موسوم به سینالوا با زندانیان جدیدی که اعضای باند رقیب آنها بودند درگیر شدند.

زندانیان مکزیکی در جریان درگیری از نیزه های دست سازی استفاده کردند که با استفاده از ابزارهای کارگاه زندان ساخته شده بود.

ده ها سرباز و نیروی پلیس فدرال مکزیک بلافاصله برای مهار کردن اوضاع به بازداشتگاه شهر دورانگو مکزیک اعزام شدند.

ژنرال مِلو گارسیا، فرمانده ارتش مکزیک در دورانگو نیز از انتقال اجساد زندانیان کشته شده به سردخانه خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟