صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توکیو: گزارش‌ دستگیری یک ژاپنی در کره‌شمالی را بررسی می‌کنیم

توکیو اعلام کرد که مشغول بررسی گزارش‌ها درباره بازداشت یک شهروند ژاپنی در ماه جاری میلادی توسط کره‌شمالی است.
کد خبر: ۸۲۴۴۳۶
| |
1280 بازدید

توکیو اعلام کرد که مشغول بررسی گزارش‌ها درباره بازداشت یک شهروند ژاپنی در ماه جاری میلادی توسط کره‌شمالی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، روزنامه آساهی ژاپن امروز (شنبه) گزارش کرد که این فرد با اتهام احتمالی جاسوسی روبرو شده است.

شبکه ان‌تی‌وی نیز گزارش کرد که این فرد یک مرد ۳۹ ساله و سازنده ویدئو است که در قالب توری گروهی به کره‌شمالی سفر کرده و قرار بوده ۱۳ اوت به ژاپن بازگردد اما اخیرا هرگونه ارتباطی با او قطع شده است.

ان‌تی‌وی اعلام کرد که ممکن است این ژاپنی هنگامی که تلاش می‌کرده از تأسیساتی نظامی در شمال غرب کره شمالی فیلمبرداری کند، دستگیر شده باشد.

وزارت امور خارجه ژاپن امروز اعلام کرد که این پرونده را بعد از این گزارش‌ها در دست بررسی دارد. این وزارتخانه از اعلام جزئیات بیشتر خودداری کرد.

این در حالی است که دولت ژاپن همچنان در تلاش برای آزاد کردن ژاپنی‌هایی است که چندین دهه پیش از سوی کره شمالی ربوده شده بودند.

ماجرای ژاپنی‌های ربوده شده یک مناقشه بزرگ میان کره‌شمالی و ژاپن است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟