صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاکستان تحریم های آمریکا علیه ایران را همراهی نخواهد کرد

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که علیرغم تحریم های آمریکا به روابط تجاری خود با ایران ادامه خواهیم داد.
کد خبر: ۸۲۴۲۳۴
| |
1227 بازدید

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که علیرغم تحریم های آمریکا به روابط تجاری خود با ایران ادامه خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اکسپرس تریبون، «محمد فیصل» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، طی کنفرانسی خبری اعلام کرد که پاکستان، به عنوان کشوری مستقل و دارای حاکمیت ملی، حق انتخاب طرف‌هایی را دارد که با آنها تعاملات تجاری و اقتصادی دارد.

این دیپلمات پاکستانی تعهد پایدار اسلام‌آباد به همکاری‌های تجاری و اقتصادی با تهران و همچنین همکاری در خصوص برخی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله مسئله افغانستان را مورد تأکید قرار داد.

لازم به ذکر است که «عمران خان» رهبر جنبش «انصاف»، که در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد، به صراحت اعلام کرد که ایران از شرکای سنتی پاکستان است و به همکاری با این کشور ادامه خواهد داد.

این در حالی‌ است که به‌تازگی دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا بسته جدیدی از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کرده و کشورهایی را که به همکاری با ایران ادامه دهند را تهدید کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟