روسیه ۲پهپاد را درنزدیکی پایگاهحمیمیم سرنگونکرد
دفاع هوایی روسیه ۲ پهپاد را که از مناطق تحت کنترل افراد مسلح به پرواز در آمده بود در نزدیکی پایگاه هوایی حمیمیم سوریه سرنگون کرد.
کد خبر: ۸۲۴۱۶۱
| | 3294 بازدید

دفاع هوایی روسیه ۲ پهپاد را که از مناطق تحت کنترل افراد مسلح به پرواز در آمده بود در نزدیکی پایگاه هوایی حمیمیم سوریه سرنگون کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، ژنرال "الکسی تسیگانکوف" رئیس مرکز روس صلح سوریه روز جمعه اعلام کرد که دفاع هوایی روسیه در پایگاه حمیمیم دو پهپاد تهاجمی متعلق به افراد مسلح سوری را سرنگون کرد.
تسیگانکوف افزود: طی 24 ساعت گذشته دفاع هوایی روسیه در پایگاه هوایی حمیمیم دو پهپاد را که از مناطق تحت کنترل افراد مسلح در شمال لاذقیه به پرواز در آمده بود شناسایی کرد و هر دو پهپاد در فاصله ای مطمئن از پایگاه سرنگون شدند.
پایگاه هوایی حمیمیم طی روزهای اخیر چندین پهپاد را که قصد حمله و نفوذ به این پایگاه را داشتند سرنگون کردند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


