صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در چهار ماه ابتدای امسال؛

واردت برنج به کشور ۲.۷۹ درصد رشد کرد

واردات برنج در چهار ماه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۲.۷۹ درصد و از نظر ارزشی ۱۱.۹۵ درصد رشد کرده است.
کد خبر: ۸۲۲۸۲۱
| |
1899 بازدید

واردات برنج در چهار ماه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۲.۷۹ درصد و از نظر ارزشی ۱۱.۹۵ درصد رشد کرده است.

به گزارش میزان، براساس آمار منتشر شده از سوی گمرک در چهار ماه نخست سال جاری ۶۶۲ هزار و ۷۹۸ تن برنج نیمه سفید به یا کامل سفید شده به ارزش ۶۷۴ میلیون و ۵۷۶ هزار دلار به کشور وارد شده است

به علاوه واردات برنج ۵.۷۴ درصد از وزن کل و ۴.۴۴ درصد از ارزش کل واردات به ایران در این مدت بوده است.

این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۶۴۴ هزار و ۸۰۱ تن برنج به ایرن وارد شده بود که ۵.۷۰ درصد از کل واردات را به خود اختصاص داده است.

همچنین ارزش واردات برنج در میان کل کالای وارداتی ۶۰۲ میلیونو ۵۴۴ هزار دلار بوده که از نظر ارزش ۳.۸۱ درصد از کل ارزش واردات را شامل می‌شود.

گفتنی است واردات برنج در چهار ماه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۲.۷۹ درصد و از نظر ارزشی ۱۱.۹۵ درصد رشد کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟