پلیس کیف 145 میلیاردی را به صاحبش بازگرداند
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران از تحویل کیف پیدا شده در سالن انتظار فرودگاه رامسر که حاوی 145 میلیارد ریال وجه نقد، چک پول و اوراق بهادار توسط مامور پلیس فرودگاه به صاحبش خبر داد.
سرهنگ علیرضا باقری در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری از تحویل کیف پیدا شده در سالن انتظار فرودگاه رامسر که حاوی 145 میلیارد ریال وجه نقد، چک پول و اوراق بهادار توسط مأمور پلیس فرودگاه به صاحبش خبر داد و اظهار کرد: یکی از مأموران پلیس فرودگاه شهرستان رامسر در پایان جابهجایی مسافران هوایی فرودگاه متوجه یک عدد کیف دستی شد که به صورت بلاصاحب در سالن انتظار فرودگاه رها شده بود.
وی افزود: این مامور وظیفهشناس پس از بررسی محتویات کیف متوجه وجود مقادیر زیادی وجه نقد و چک پول به مبلغ بالغ بر 145 میلیارد ریال شده است.
باقری خاطرنشان کرد: مأموران با بررسیهای کامل محتویات کیف، صاحب آن را شناسایی کردند و پس از دعوت صاحب کیف به قرارگاه پلیس فرودگاه شهرستان، کیف پول پیدا شده با محتویات داخل آن تحویل صاحبش شده است.


