صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۲۵ شهید در حمله به مسجد امام زمان(عج) در «پکتیا» افغانستان

حمله به مسجد امام زمان(عج) در ولایت پکتیا افغانستان تاکنون به شهادت ۲۵ نفر و زخمی شدن شمار زیادی منجر شده است.
کد خبر: ۸۲۲۱۹۶
| |
1481 بازدید

حمله به مسجد امام زمان(عج) در ولایت پکتیا افغانستان تاکنون به شهادت ۲۵ نفر و زخمی شدن شمار زیادی منجر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آوا، مقامات امنیتی افغانستان اعلام کردند که بر اثر حمله انتحاری به مسجد «امام زمان(عج)» واقع در شهر «گردیز» مرکز ولایت پکتیا ۲۵ نفر شهید و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند.

«جمیل هوتک» یکی از مقامات امنیتی پکتیا اعلام کرد که ۲ مهاجم انتحاری مواد همراه شان را در مسجد امام زمان (عج ) در شهر گردیز منفجر کردند.

منابع وابسته به پلیس در شرق افغانستان اعلام کردند که ۲۵ نفر در حمله انتحاری به یک مسجد اهل تشیع در شهر گردیز شهید شده و ۲۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

سردار ولی تبسم سخنگوی پلیس ولایت پکتیا گفت: دو مهاجم انتحاری وارد مسجد شدند، ابتدا به سوی مردم تیراندازی کردند و سپس جلیقه‌های انتحاری خود را انفجار دادند.

منابع بیمارستانی در گردیز از رسیدن بیش از پنجاه مجروح به بیمارستان اصلی شهر خبر می‌دهند.

این حمله در گردیز مرکز ولایت پکتیا در زمانی صورت گرفته که نمازگزاران شیعه در حال ترک مسجد پس از ادای نماز جمعه بوده‌اند.

هنوز هیچ شخص یا گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟