اعتراض جالب دایی به کثیفی سالن کنفرانس

بعد از پیروزی تیم پیکان برابر سایپا، علی دایی سرمربی تیم سایپا وارد محل برگزاری نشست خبری شد اما با دیدن کثیفی صندلی در این مکان ترجیح داد روی آن ننشیند و به صورت ایستاده پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد
کد خبر: ۸۲۲۰۲۴
| |
10278 بازدید
|
۵

علی دایی نسبت به کثیف بودن محل کنفرانس خبری پس از دیدار تیمش با پیکان که به باخت پرگل تیمش انجامید، واکنش تندی نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی تیم سایپا نسبت به کثیف بودن محل برگزاری کنفرانس خبری پس از دیدار این تیم مقابل پیکان اعتراض کرد، این درحالی بو که این دیدار به میزبانی باشگاه سایپا برگزار شد و مسوولیت نظافت سالن برعهده عوامل این باشگاه یا مسوولان ورزشگاه دستگردی بود.

ماجرا از این قرار است که بعد از پیروزی تیم پیکان برابر سایپا، علی دایی سرمربی تیم سایپا وارد محل برگزاری نشست خبری شد اما با دیدن کثیفی صندلی در این مکان ترجیح داد روی آن ننشیند و به صورت ایستاده پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد. علی دایی به شدت بابت کثیف بودن محل کنفرانس خبری از مسئولان ورزشگاه انتقاد کرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۱
باز حتما تیمش باخته
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۲
پيكان ميزبان بود
کاتب
|
Sweden
|
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۲
معلومه برای شهریار باید صندلی سلطنتی گذاشت و دو نفر خدمه هم در پشت از شهریار محافظت کنند.
ناشناس
|
Thailand
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۲
آفرین دایی به می گویند یک انتقاد درست، بجا و بموقع !

من خواهشم از همه ی افراد مشهور این است که همچون دایی به مسئله بهداشت بسیار حساس باشند و در صورت لزوم مسئولان ذیربط را تحت شوک انتقادی قرار دهند بلکه وظایف شان را صحیح انجام بدهند.
کاتب ۲
|
Kuwait
|
۰۲:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
آقای کاتب
النظافه من الایمان
شما بودید روی صندلی کثیف مینشستی؟
وب گردی