صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتخاب بحث برانگیز برای۹۷کیلوی کشتی ایران درجاکارتا

کد خبر: ۸۲۱۶۹۰
| |
2614 بازدید

شاید در انتخاب کریمی مسائل غیرفنی هم دخیل بوده که اگر اینگونه باشد اولین کسی که متضرر خواهد شد این کشتی‌گیر خواهد بود.

به گزارش تابناک ورزشی، اسامی آزادکاران اعزامی به بازی‌های آسیایی جاکارتا در حالی اعلام شد که ابهامات زیادی در وزن ۹۷ کیلوگرم به چشم می‌خورد. در این وزن علیرضا کریمی حضور دارد این در حالیست که وزن تخصصی او ۸۶ کیلوگرم بود و پس از این که حسن یزدانی در این وزن حضور پیدا کرد وی ابتدا به وزن ۹۲ کیلوگرم رفت و در جاکارتا در یک وزن بالاتر کشتی خواهد گرفت.

نکته جالب و قابل تامل این که کریمی در این چند ماه اخیر ۳ بار به جواد ابراهیمی باخته و بدون شک حق این کشتی‌گیر نبود که راهی بازی‌های آسیایی شود. در این وزن گودرزی و گلیج می‌توانستند گزینه‌های بهتری برای اعزام به جاکارتا باشند، اما شاید در انتخاب کریمی مسائل غیرفنی هم دخیل بوده که اگر اینگونه باشد اولین کسی که متضرر خواهد شد این کشتی‌گیر خواهد بود. باید دید کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد چه توجیهی در قبال این انتخاب دارد انتخابی که می‌تواند یک اشتباه بزرگ از سوی کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد قلمداد شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟