صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
به رغم اتهامات مالی در برخی تجربه های قبلی

درودگرپس ازناکامی درملوان،استیل آذین ونساجی،مدیرعامل تراکتورشد!

درودگر پیش از این در باشگاههایی مثل ملوان بندرانرلی و نساجی قائمشهر مدیرعامل بوده اما عملکرد بسیار ضعیف و ناموفقی داشت و بعضا اتهامات مالی نیز متوجهش شد که برای مدتی سوژه رسانه ها شده بود.
کد خبر: ۸۲۱۰۲۰
| |
6403 بازدید

مدیر بازاریابی سازمان لیگ به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی تبریز انتخاب شد.

به گزارش تابناک ورزشی، بعد از برکناری مصطفی آجورلو از مدیرعاملی باشگاه تراکتورسازی عباس الیاسی به عنوان سرپرست موقت باشگاه انتخاب شود و او امور باشگاه را در اختیار گرفت که البته انتقال امتیاز هم در دوره مسوولیت وی صورت پذیرفت.

الیاسی با اقداماتی که انجام داد در نهایت کار انتقال باشگاه به بخش خصوصی یعنی زنوزی را پیش برد و تراکتورسازی به محمدرضا زنوزی مالک کارخانجات فولادگستر و همچنین هواپیمایی آتا واگذار شد. در نهایت بعد از انجام امور انتقال باشگاه مدیرعامل جدید باشگاه هم مشخص شد. صادق درودگر به عنوان مدیرعامل جدید تراکتورسازی انتخاب و عباس الیاسی هم به عنوان رئیس هیأت مدیره باشگاه انتخاب شدند.

درودگرپس ازناکامی درملوان،استیل آذین ونساجی،مدیرعامل تراکتورشد!

درودگر پیش از این در باشگاههایی مثل ملوان بندرانرلی و نساجی قائمشهر مدیرعامل بوده اما عملکرد بسیار ضعیف و ناموفقی داشت و بعضا اتهامات مالی نیز متوجهش شد که برای مدتی سوژه رسانه ها شده بود. ماجرای یک دستگاه خودروی پرادو متعلق به حسین هدایتی به همین دوران برمی گردد که در برنامه های تلویزیونی نیز روی آنتن طرح شد و پاسخ قانع کننده ای برایش داده نشد. او در استیل آذین کهکشانی هم ناکامی و شکست محض را تجربه کرده است و عملکردش در فدراسیون فوتبال هم پرازحاشیه ها و جنجال ها بود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات