صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عارف ربطي: ارزش‏های انقلاب با وسوسه دشمنان زير پا گذاشته نمي‏شود

دبير فدراسيون کشتي با اشاره به طرز فکر امام راحل افزود: امام خميني(ره) به تمام ما آموخت که با دشمنان اين انقلاب که خون هاي فراواني خاک آنرا آبياري کرده است، تعارف نداشته باشيم و اسير ترفندهاي گوناگون آنان نشويم. در اين راستا ما نيز به هيچ عنوان از مواضع خود عقب نشيني نکرده و سعي خواهيم کرد پاسخ اين اقدام غيرمعقول در دنياي ورزش را در ميادين ديگر بدهيم.
کد خبر: ۸۱۹۵۰
| |
2688 بازدید

دبير فدراسيون کشتي با اشاره به عدم برگزاري دومين دوره مسابقات همبستگي کشورهاي اسلامي در ايران گفت: ملت ايران طي حاکميت بيش از 30 سال انقلاب اسلامي در ايران، بارها اثبات کرده که ارزش هاي اين مرز و بوم را به هيچ وجه زير پا نمي گذارد.

عارف ربطي روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا ضمن تقبيح تصميم اخير برخي مسئولان فدراسيون همبستگي کشورهاي اسلامي خاطر نشان کرد: ما در راه پاسداري از ارزش هاي ميهن اسلامي حتي از جان و مال خود هم گذشتيم و در طول 8 سال جنگ تحميلي شهداي بسياري در کارنامه رشادت دليرمردان ايران ثبت شده است.

وي در ادامه اين بازيهاي سياسي را عاملي براي تفرقه اندازي در بين جهان اسلام خواند و گفت: استکبار جهاني با هر وسيله اي قصد دارد تا انسجام و اتحاد مسلمانان را دچار شکاف و لطمه کند که بازي جديد بر سر نام خليج فارس و گرفتن ميزباني از ايران نيز يکي از همين جريانات تحت تاثير استکبار جهاني است.

دبير فدراسيون کشتي با اشاره به طرز فکر امام راحل افزود: امام خميني(ره) به تمام ما آموخت که با دشمنان اين انقلاب که خون هاي فراواني خاک آنرا آبياري کرده است، تعارف نداشته باشيم و اسير ترفندهاي گوناگون آنان نشويم. در اين راستا ما نيز به هيچ عنوان از مواضع خود عقب نشيني نکرده و سعي خواهيم کرد پاسخ اين اقدام غيرمعقول در دنياي ورزش را در ميادين ديگر بدهيم.

ربطي در خاتمه متوليان اين مساله را بازندگان اصلي جريانات اخير خواند و اظهار داشت: به جرات مي توان گفت که بازنده اصلي اين جريانات همان افرادي هستند که تحت تاثير عوامل استکبار و همچنين تفرقه اندازان غرب قرار گرفتند و ايران را به خيال خودشان از اين رويداد محروم کردند. اما در واقع اين ملت سرافراز ايران بود که با شجاعت و غيرت هميشگي خود اسير بازي دشمنان نشد و صراحتا بر مواضع خود ايستادگي کرد.

بازيهاي همبستگي کشورهاي اسلامي قرار بود از بيستم فروردين ماه تا پنجم ارديبهشت ماه سال آينده به ميزباني جمهوري اسلامي ايران و در سه شهر تهران، اصفهان و مشهد برگزار شود.
در نشست يکشنبه شب گذشته فدراسيون همبستگي اسلامي در عربستان سعودي، ميزباني اين مسابقات به دليل مخالفت ايران با حذف نام "خليج فارس" از مدال ها و لوگوي اين رقابتها از ايران گرفته شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟