صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

عجیب ترین جایزه سال؛حق مسلمان رابه جباروف دادند

کد خبر: ۸۱۹۲۵۳
| |
3231 بازدید
|
۱

سرور جپارف هافبک ازبکستانی تیم استقلال به عنوان برترین پاسور لیگ هفدهم مشخص شد تا در کنار امید ابراهیمی به عنوان بهترین هافبک سال، سهم استقلال از مراسم برترین های فصل باشند اما جالب اینجاست که هیچکدام در استقلال فعلی حضور ندارند.

به گزارش تابناک ورزشی، هافبک 35 ساله تیم استقلال در فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی داشت و توانست نبض خط میانی را در اکثر مسابقات به دست گیرد. او یکی از برترین هافبک های لیگ نیز بود و در نهایت جایزه ای ارزشمند را مال خود کرد. جپارف در رقابت با محسن مسلمان و وحید امیری به عنوان برترین پاسور انتخاب شد اما باتوجه به عدم حضورش در سالن، جایزه به وینفرد شفر رسید.

این در حالی است که محسن مسلمان آقای پاس گل لیگ برتر شده بود و پس از او نیز وحید امیری بیشترین تعداد پاس را به ثبت رسانده بود. سرور جپارف هنوز با استقلال برای فصل بعد به توافق نرسیده و باید دید آیا لیگ هجدهم را هم با پیراهن آبی استقلال سپری خواهد کرد یا خیر؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
حرف نزن تابناک لنگی،حق جباروف بود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟