جایگزین توفیقی درباشگاه استقلال مشخص شد
کد خبر: ۸۱۹۱۱۵
| | 3329 بازدید
قرار است مدیر اجرایی پیشین باشگاه استقلال بار دیگر به این باشگاه بازگردد و احتمال بسیار زیاد او جای توفیقی معاون سفارشی استقلال را خواهد گرفت تا به دوران پرحاشیه و پراشتباه این عضو جنجالی آبی ها حداقل در نقل و انتقالات پرحرف و حدیث پایان داده شود.
به گزارش تابناک ورزشی، یکی از گزینههای مدنظر امیرحسین فتحی سرپرست باشگاه برای حضور در باشگاه استقلال، هادی مباشری است. شخصی که زمان مدیریت واعظ آشتیانی، مدیر اجرایی باشگاه استقلال بود و در تیمهایی چون ابومسلم مشهد هم فعالیت داشته است.
هنوز حکمی برای مباشری صادر نشده و مشخص نیست که آیا او معاون ورزشی خواهد شد یا معاون اجرایی اما تا این لحظه حضور مباشری در باشگاه استقلال قطعی شده است. همچنین یکی دو گزینه دیگر برای حضور در معاونت ورزشی استقلال مد نظر فتحی هستند که مذاکرات با آنها ادامه دارد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


