حضور زنان کارآفرین در الکامپ

کد خبر: ۸۱۸۸۴۲
| |
4847 بازدید

سمینار بین المللی «نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در توان ‌افزایی زنان» همزمان با برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ تهران، به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات با هدف ارتقای سطح آگاهی و تبادل تجارت داخلی و بین المللی برگزار می ‌شود. این سمینار به دلیل نبود فضای کافی بصورت مجزا در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار می‌شود.

حضور زنان کارآفرین در الکامپ

به گزارش تابناک، دکتر «سودابه رادفرد» مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان تاکید کرد: در حال حاضر مهمانان بین‌المللی ویژه‌ای همچون وزیر زنان اندونزی و وزیر ارتباطات آفریقای جنوبی جهت شرکت در نمایشگاه الکامپ و همایش فناوری اطلاعات در توان‌ افزایی زنان دعوت شده‌اند.

وی در خصوص برنامه‌های همایش وزارت ارتباطات بیان کرد: دو پنل صبح و بعد از ظهر داریم که پنل صبح در سطح High Level برگزار خواهد شد و در آن وزیر ارتباطات کشور و خانم دکتر ابتکار و وزرای خارجی مهمان الکامپ، سخنرانی خواهند داشت در پنل بعد‌از ظهر که فعلا در حال تکمیل برنامه است نیز سخنرانی‌های تعاملی و گفتگومحوری خواهیم داشت که در حال حاضر حضور مهندس صدری مدیرعامل مخابرات و مدیرعامل ایرانیان نت قطعی شده است.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با همکاری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، تلاش همه جانبه ‌ای در راستای استفاده از ظرفیت‌ های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توانمندسازی زنان و دختران داشته است، افق مدنظر در برگزاری این رویداد بین المللی را ایجاد زمینه های برقراری عدالت جنسیتی از طریق ICT و نیز بسترسازی همکاری های مشترک بین المللی در حوزه توانمندسازی زنان در چارچوب قوانین و سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران قرار داده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت