سایپا در اختیار خانواده مشایی؟
علی رغم مخالفت و موضع گیری های متعدد رئیس جمهور درباره آقازاده ها، انتصاب چند نفر از بستگان یك مقام دولتی در بدنه دولت، مورد سوال مردم بویژه علاقه مندان دكتر احمدی نژاد قرار گرفته است.
به گزارش جهان، چندی پیش از "مهره چینی" یك مقام دولتی در شركتهای خودروسازی و صنعتی خبر دادیم، اما خبرنگار ما مطلع شد جدیداً انتصابات تازه ای در سایپا انجام شده است.
بنابراین گزارش، رضا رحیم مشایی به عنوان مدیر اداری شركت سرمایه گذاری سایپا منصویب شده است و برادر آرش كوشا (برادرزاده مشایی) به عنوان مدیر دفتر توسعه مدیریت سایپا منصوب گشته است.
آرش كوشا (برادر زاده دیگر مشایی) پیش از این به عنوان مدیرعامل باشگاه سایپا منصوب شده بود و جالب اینكه فردی به نام امیری (خواهرزاده پوستین دوز مدیرعامل شركت سایپا) به عنوان معاون كوشا در باشگاه سایپا مشغول به كار شده است.
گفتنی است طبق اطلاعات تكمیلی این افراد با حضور در محل كار خود منتظر ابلاغ حكم رسمی هستند.
صدای ما که به جایی نمی رسه!
حداقل شما به عنوان نماینده ملت و فردی عدالت جو همچون پدر بزرگوارتان حق ملت را از این افراد به ظاهر عدالت گستر بستان...
خدا قوت....
آخی نازی، ماها چقدر خول بودیم ها!
اينكه يعني كار كردن بي جيره مواجب!اينكه يعني ايثار واز خود گذشتگي!
اينكه يعني...!راستي يعني چي؟
سخت ميگيري ها. خوب چه عيبي داره ايشان اشتغال زايي كردند. بده دارن امار بيكاري رو تو كشور كم كم ميكنن!!!






