میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آشنا: رابطه مالی و تبلیغاتی صدا و سیما شفاف شود

کد خبر: ۸۱۸۰۴۰
| |
3483 بازدید
آشنا: رابطه مالی و تبلیغاتی صدا و سیما شفاف شود

نماینده رئیس جمهوری در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما خواستار شفافیت در موضوع رابطه مالی و تبلیغاتی گذشته و حال سازمان، شبکه‌ها و برنامه‌های مختلف با موسسات مالی و اعتباری و پروژه‌های ساخت و ساز متخلف یا غیر مجاز شد.

به گزارش ایسنا، حسام‌الدین آشنا نماینده رئیس جمهوری در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

«از شورای محترم نظارت بر سازمان صدا و سیما خواهیم خواست که موضوع رابطه رابطه مالی و تبلیغاتی گذشته و حال سازمان، شبکه‌ها و برنامه‌های مختلف را با موسسات مالی و اعتباری و پروژه‌های ساخت و ساز متخلف یا غیر مجاز در دستور کار قرار دهد.» مالی و تبلیغاتی گذشته و حال سازمان، شبکه‌ها و برنامه‌های مختلف را با موسسات مالی و اعتباری و پروژه‌های ساخت و ساز متخلف یا غیر مجاز در دستور کار قرار دهد.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات