صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تخلیه دو شهرک شیعه نشین فوعه و کفریا

۱۲۱ اتوبوس و ۱۰ آمبولانس حدود ۷ هزار ساکن باقیمانده فوعه و کفریا را به ناحیه العیس در جنوب حلب منتقل کردند.
کد خبر: ۸۱۸۰۰۱
| |
6515 بازدید

فرآیند خارج کردن ساکنان غیرنظامی دو شهرک شیعه‌نشین فوعه و کفریا در استان ادلب سوریه روز پنج‌شنبه به اتمام رسید.

به گزارش «انتخاب»؛ ۱۲۱ اتوبوس و ۱۰ آمبولانس که روز چهارشنبه وارد این دو شهرک شده بودند حدود ۷ هزار ساکن باقیمانده فوعه و کفریا را به ناحیه العیس در جنوب حلب منتقل کرده‌اند.

تلویزیون دولتی سوریه، الاخباریه، با تائید خبر خروج این اتوبوس‌ها از استان ادلب گفته است که بدین ترتیب تمامی غیرنظامیان این دو شهرک تخلیه شده‌اند.

با عملیات شورشیان سوری در تصرف استان ادلب در بهار ۲۰۱۵، ارتباط شهرک شیعه‌نشین فوعه و کفریا با دیگر مناطق تحت کنترل دولت قطع شد و در سه سال اخیر تحت محاصره شورشیان سوری (عمدتا تحریرالشام و حزب اسلامی ترکستان) قرار گرفت.

پایگاه خبری إباء، وابسته به گروه تحریر الشام، گزارش داده است که در قبال انتقال ساکنان فوعه و کفریا حکومت بشار اسد ۱۵۰۰ زندانی را آزاد کرده است. این منبع همچنین از آزادی ۳۷ شورشی زندانی در زندان‌های در منطقه سیده زینب دمشق و ۴ زندانی در شهرک فوعه خبر داده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟