صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ساختمان های اطراف تخلیه شد

جزئیات حادثه ریزش ساختمان در پیشوا

مدیر آتش نشانی شهرداری پیشوا ضمن تشریح جزئیات حادثه ریزش ساختمان ۲ طبقه در این شهر، از تخریب ساختمان های اطراف خبر داد.
کد خبر: ۸۱۷۹۹۳
| |
2873 بازدید

مدیر آتش نشانی شهرداری پیشوا ضمن تشریح جزئیات حادثه ریزش ساختمان ۲ طبقه در این شهر، از تخریب ساختمان های اطراف خبر داد.

مجید اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حدود ساعت ۱۶ ریزش یک ساختمان ۲ طبقه در خیابان «فلسطین» ، کوچه «قدس ۵» به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی پیشوا اطلاع داده شد، که بلافاصله ماموران آتش نشانی به محل اعزام شدند.

وی با بیان این که ماموران آتش نشانی پس از حضور در محل حادثه با نشست یک ساختمان فرسوده و قدیمی مواجه شدند، گفت: این حادثه در پی نشست چاه فاضلاب رخ داده و دیوارهای ساختمان ترک برداشته بود.

مدیر آتش نشانی شهرداری پیشوا اضافه کرد: با توجه به اهمیت حادثه و خطر بالقوه ای که وجود داشت، بلافاصله مسئول ستاد مدیریت بحران فرمانداری پیشوا در محل حضور یافت و چون ملک در حال تخریب بود، ساکنان منازل هم جوار و اثاثیه ای که ممکن بود، تخلیه شد و حدود ۲۰ دقیقه بعد نیمی از این ساختمان فرو ریخت و نیم دیگر ساختمان نیز با لودر و بیل مکانیکی حضور عوامل خدماتی و نیروهای انتظامی تخریب شد.

اصغری ادامه داد: در حال حاضر در حال ایمن سازی محل و باز کردن معبر هستیم.

وی گفت: خوشبختانه این حادثه مصدومیت و یا تلفات جانی نداشت و چون ملک اجاره بوده است، خسارت مالی نیز بر عهده صاحبخانه است.

جزئیات حادثه ریزش ساختمان در پیشوا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟