صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت طلا بیش از ۱۰ دلار کاهش یافت

امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا ۱۰.۴ دلار کاهش یافت و هر اونس به قیمت ۱۲۱۶.۷ دلار معامله شد.
کد خبر: ۸۱۷۹۵۲
| |
2698 بازدید

امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا ۱۰.۴ دلار کاهش یافت و هر اونس به قیمت ۱۲۱۶.۷ دلار معامله شد.

به گزارش فارس؛ امروز در بازارهای جهانی، قیمت فلز زرد بیش از ۱۰ دلار کاهش یافت و هر اونس از این فلز گرانبها به قیمت ۱۲۱۶ دلار و ۷۰ سنت معامله شد.

قیمت فلز زرد امروز در کمترین زمان ۱۲۱۵ دلار و ۵۰ سنت و در بیشترین زمان ۱۲۲۵ دلار و ۹۰ سنت به فروش رفت. 

قیمت طلا امروز نسبت به یک ماه گذشته ۵۷.۷ دلار و نسبت به یکسال گذشته ۲۴.۳ دلار با کاهش همراه شد.

امروز در گروه سایر فلزات گرانبها هم نقره کاهشی ۲۸ سنتی داشت و پلاتینوم و پالادیوم افزایش‌هایی به ترتیب ۱۶ و ۹ دلار را تجربه کردند.

خبرگزاری رویترز در این‌باره نوشت: امروز ارزش قیمت طلا به کمترین میزان یکسال گذشته رسید چرا که دلار تقویت شد.

براساس این گزارش پس از آنکه جرومی پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا اعلام کرد که نیاز است تا در آینده به دلیل اقتصاد قوی آمریکا نرخ بهره افزایش یابد، دلار تقویت شد.

تقویت ارزش دلار عاملی برای کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی است. زمانی که ارزش دلار بالا می‌رود خرید طلا را برای صاحبان دیگر عرضه‌ها گران‌تر می‌سازد بنابراین تقاضا در بازارهای جهانی کاهش یافته و متعاقب آن قیمت نیز افت می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟