صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر روحانی درباره حضور بانوان در ورزشگاه آزادی

کد خبر: ۸۱۶۷۲۴
| |
3147 بازدید

تسنیم نوشت: رئیس جمهور پاسخ نامه وزیر ورزش و جوانان درخصوص حضور بانوان در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی‌های تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ را داد.

 

در بخشی از گزارش مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان به رئیس جمهور آمده است :


«برای اولین بار پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، خانواده ها برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال ایران با رقبای خود در جام جهانی روسیه 2018 روسیه از طریق نمایشگر بزرگ با حفظ شئونات و رعایت ارزش های اسلامی در ورزشگاه آزادی حضور یافتند و این امر نه تنها با استقبال گسترده ای مواجه گردید ، بلکه با ایجاد فضای شور و نشاط در میان جوانان و خانواده ها ، بازتاب اجتماعی بسیار مناسبی نیز در داخل و خارج از کشور دربرداشت.»
در ادامه گزارش وزیر ورزش و جوانان به حسن روحانی آمده است: «این امر مهم با حمایت های حضرتعالی و زحمات دکتر واعظی ریاست محترم دفتر رئیس جمهور، وزیر محترم کشور، وزیر محترم اطلاعات، فرماندهی و پرسنل محترم نیروی انتظامی و استاندار محترم تهران و سایر دست اندرکاران بدون حاشیه و مطلوب خانواده ها در ورزشگاه ها به ویژه مجموعه ورزشی آزادی امکان پذیر شد و صمیمانه از همه قدردانی و تشکر می کنم.»
روحانی در پاسخ نامه سلطانی‌فر نوشت: «این حضور به نحو مناسب و با همکاری وزارت کشور ادامه یابد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟