صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درک سياسي عوام از خواص کاملتر است

کد خبر: ۸۱۶۷۱
| |
5603 بازدید

«اعتماد» نوشت: مرتضي آقاتهراني با تاکيد بر اينکه فرقي بين آقا، آقازاده و مردم عادي وجود ندارد، گفت: فکر نمي‌کردم روزي برسد که به خاطر دستمالي، آقايان قيصريه را به آتش بکشند.

به گزارش سايت پرچم، آقاتهراني در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: بنده تصور مي‌کردم اين آقايان فصل الخطاب نظام را ولايت مي‌دانند، ولي در عمل اين طور ثابت نکردند. بايد قبول کرد که گاهي مواقع در يک انتخابات چندين نفر کانديدا مي‌شوند و در پايان يک نفر پيروز خواهد شد، در همه جاي دنيا هم به همين شکل است. ولي آيا درست است که هنگام شکست، در اصل آرا ترديد کنيم و همه اصول را زير پا بگذاريم؟

معلم اخلاق کابينه احمدي‌نژاد، درباره عملکرد برخي خواص که خود را يار امام(ره) مي‌دانند، اظهار داشت: خواص بايد يک سر و گردن از بقيه افراد جامعه بالاتر باشند، ولي واقعيت اين است که درک سياسي عوام مردم به مراتب از خواص عالي‌تر و کاملتر است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟