صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

گسترش توان دفاعی ناتو در برابر موشک‌های ایران

دبیرکل ناتو با اعلام نگرانی از توسعه موشک‌های بالیستیک ایران گفته‌است که این سازمان در نظر دارد برای مقابله با آن، توانایی‌های دفاع موشکی خود را گسترش دهد.
کد خبر: ۸۱۵۳۵۲
| |
4780 بازدید

دبیرکل ناتو با اعلام نگرانی از توسعه موشک‌های بالیستیک ایران گفته‌است که این سازمان در نظر دارد برای مقابله با آن، توانایی‌های دفاع موشکی خود را گسترش دهد.

به گزارش انتخاب، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، سه‌شنبه ۱۹ تیرماه در گفت‌وگو با خبرگزاری روسی اینترفکس گفت: «موشک‌های بالیستیک ایران همچنان مایه نگرانی برای ائتلاف [ناتو] است و ایران توسعه و آزمایش موشک‌های بالیستیک با ظرفیت‌های رو به افزایش را ادامه داده؛ موشک‌هایی که می‌توانند به خاک متحدان اروپایی ناتو برسند.»

وی در آستانه اجلاس ناتو که قرار است ۲۰ تیرماه در بروکسل آغاز شود، در گفت‌وگو با این خبرگزاری تأکید کرد که «ناتو همچنان به توسعه توانایی‌های پدافند موشکی خود برای دفاع از متحدان خود در برابر تهدید رو به افزایش ناشی از گسترش موشک‌های بالیستیک ادامه خواهد داد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار