صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخراج مربی تیم ملی کرواسی ازروسیه بدلیل سیاسی

کد خبر: ۸۱۵۱۱۸
| |
3803 بازدید

وکویوویچ، مربی تیم ملی کرواسی و دستیار زلاتکو دالیچ از سوی فدراسیون فوتبال این کشور اخراج شد.

به گزارش تابناک ورزشی ، بعد از برتری کرواسی مقابل روسیه در ضربات پنالتی حواشی فراوانی ایجاد شد که وکویوویچ دستیار دالیچ در کنار ویدا مدافع کرواسی در آن نقش آفرینی کردند.

در ویدئویی که از این 2 نفر منتشر شد، آنها برتری برابر روسیه را به مردم اوکراین تقدیم کرده و می گویند این پیروزی متعلق به اوکراین و دینامو کیف است. با توجه به مشکلات عدیده سیاسی 2 کشور روسیه و اوکراین، حتی فیفا هم در این زمینه واکنش نشان داد و اخباری در مورد احتمال محرومیت ویدا مدافع کرواسی از ادامه جام شنیده می شد که البته بعدها فیفا وی را تبرئه کرد اما حالا فدراسیون فوتبال کرواسی در آستانه دیدار برابر انگلیس در نیمه نهایی جام جهانی، به دلیل حواشی ایجاد شده از سوی وکویوویچ تصمیم به اخراج او گرفته تا اینگونه نارضایتی خود را از رفتار او نشان دهد.

اخراج مربی تیم ملی کرواسی ازروسیه بدلیل سیاسی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار