صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خروج قطار از ریل در ترکیه/ ۱۰ نفر کشته و ۷۳ نفر زخمی شدند

در سانحه خروج قطار از ریل در استان «تکیرداغ» در شمال غرب ترکیه دست کم ۱۰ تن کشته و ۷۳ نفر زخمی شدند.
کد خبر: ۸۱۴۷۸۵
| |
2370 بازدید

در سانحه خروج قطار از ریل در استان «تکیرداغ» در شمال غرب ترکیه دست کم ۱۰ تن کشته و ۷۳ نفر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، بر اساس گزارش رسانه های ترکیه ای؛ پنج واگن از ریل در استان «تکیرداغ» در شمال غرب ترکیه در منطقه ای نزدیک به مرز یونان از ریل خارج شده است.

در این سانحه دست کم ۱۰ تن کشته و ۷۳ نفر زخمی شدند.

گفتنی است که در این سانحه یک قطار مسافربری با ۵ واگن و ۳۶۰ مسافر از شهر «اوزونکوپرو» در استان ادرنه به مقصد استانبول در حال حرکت بود که در نزدیکی روستای «ساریلار» استان تکیرداغ واژگون شد.

بیش از ۵۰ آمبولانس به محل حادثه اعزام شده و ارتش ترکیه نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که بالگردهای خود را به محل حادثه اعزام کرده است.

«محمت جیلان» فرماندار استان تکیرداغ گفت که مجروحان توسط بالگرد از محل حادثه خارج شدند و دلیل وقوع این سانحه را شرایط نامناسب جوی عنوان کرد.

وزارت بهداشت و درمان ترکیه نیز بارش سنگین باران و رانش زمین را علت وقوع این سانحه اعلام کرد.

لازم به ذکر است که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه و «بنعلی ایلدریم» نخست وزیر این کشور مراتب تأسف و تسلیت خود را به خانواده قربانیان این حادثه دلخراش ابراز کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟