نجات ۶ نفر از دانش‌آموزان تایلندی گرفتار در غار

یک مقام تایلندی اعلام کرد از ۱۲ دانش‌آموزی که به همراه مربیشان بیش از دو هفته است که در یک غار گرفتار شده‌اند، ۶ نفر نجات یافتند.
کد خبر: ۸۱۴۷۴۱
| |
3610 بازدید

یک مقام تایلندی اعلام کرد از ۱۲ دانش‌آموزی که به همراه مربیشان بیش از دو هفته است که در یک غار گرفتار شده‌اند، ۶ نفر نجات یافتند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، یک مقام تایلندی اعلام کرد از ۱۲ دانش آموزی که به همراه مربیشان بیش از دو هفته است که در یک غار گرفتار شده اند، ۶ نفر نجات یافتند. یک مقام ارشد تیم امدادگران در مصاحبه با رویترز گفت: «اطلاعاتی که به دست من رسیده حاکی از آن است که ۶ نفر از غار خارج شده اند».

سیزده غواص خارجی و ۵ نفر از یگان دریایی «سیل» تایلند در تلاشند تا سایر دانش آموزان را نیز نجات دهند. یک بالگرد این نوجوانان را به شهر چیانگ رای انتقال داد و یک آمبولانس از آنجا آن‌ها را به بیمارستان رساند.

شرایط این پسربچه‌ها توجه رسانه‌ها در داخل و خارج از تایلند را جلب کرده است و نجات آن‌ها برای دولت روی کار تایلند که انتخابات سال آینده را پیش روی دارد یک اتفاق مثبت است.

بارش باران سنگین روند امدادرسانی را با مشکل روبرو کرده است و از آنجایی که امدادگران آغاز دوباره بارش‌ها را پیش‌بینی می‌کنند برای نجات این پسربچه‌ها با آب و زمان جنگیده اند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی