جلسه غیرعلنی مجلس برای حمایت از اقتصاد ملی

کد خبر: ۸۱۳۵۷۲
| |
3066 بازدید
جلسه غیرعلنی مجلس برای حمایت از اقتصاد ملی

بررسی طرح دو فوریتی حمایت از اقتصاد ملی در جهت مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا در جلسه غیرعلنی صبح امروز - چهارشنبه - مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

به گزارش ایرنا، فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران در مجلس در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا اظهار داشت: طرح فوریتی حمایت از اقتصاد ملی در جهت مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا علیه ایران روز گذشته در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و قرار شد به دلیل اهمیت موضوع امروز در جلسه غیر علنی رسیدگی شود.

وی افزود: هم اکنون دو سخنران مخالف و دو سخنران موافق این طرح در حال بیان نظرات خود هستند و به رغم اعلام حضور وزیر جهاد کشاورزی در این جلسه هنوز محمود حجتی حضور نیافته است.

به گزارش ایرنا، کمیته پیگیری طرح دو فوریتی حمایت از اقتصاد ملی برای مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا علیه ایران هفته گذشته به تصمیم مجلس شورای اسلامی تشکیل شد. در این کمیته مقرر شد طرحی برای برون رفت از شرایط کنونی تهیه شود.

در ابتدا این طرح با عنوان طرح دو فوریتی برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور مطرح شد اما عنوان این طرح تغییر کرد، هدف از تهیه آن حل مشکلات اقتصادی کشور، مقابله اقدامات خصمانه آمریکا، کاهش مشکلات مردم، تقویت اقتصاد ملی و رونق بخشی به کسب و کار، تامین نیازهای اساسی و تسهیل امور اجرایی کشور است.

براساس جزییات طرح 24 ماده ای حمایت از اقتصاد ملی در مقابل اقدامات آمریکا، شورای هماهنگی ثبات مالی تشکیل می شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت