برانکو:محرمی باید در جام جهانی بازی می کرد
برانکو ایوانکوویچ که اخیرا قراردادش را به مدت ۲ سال با پرسپولیس قطعی کرده درباره اهدافش از اردوی کرواسی گفت: اردوی ما تبلیغاتی و تفریحی نیست. ما در یک هتل بسیار خوب اسکان داریم که غذاهای حلال هم دارد. مرحله دوم و نهایی آمادگی ما در تهران خواهد بود و درادامه به استقبال بازی سوپرجام خواهیم رفت. بازی با استقلال پیش از شروع فصل جدید بسیار رویایی و خوب خواهد بود. فکر میکنم نزدیک به ۱۰۰ هزار تماشاگر از آن بازی دیدن کنند.
به گزارش تابناک ورزشی، برانکو درباره صادق محرمی که از پرسپولیس راهی دیناموزاگرب شد گفت: او بهترین بازیکن لیگ ایران در فصل گذشته بود و در تیم قهرمان بازی کرد. دینامو هنوز نمیداند چه بازیکن با ارزشی را خریده است. محرمی باید در جام جهانی در تیم ملی ایران بازی میکرد ولی این یک داستان دیگر است که رقم خورد. محرمی بازیکنی است که در آینده چیزهای زیادی درباره او خواهیم شنید.
علیرضا بیرانوند و وحید امیری دو بازیکن پرسپولیس که در جام جهانی حضور داشتند در اردوی این تیم در کرواسی غایب هستند و استراحت میکنند. در همین رابطه برانکو ایوانکوویچ گفت: متاسفانه وحید و علیرضا را در این اردو نداریم. هر بازیکنان اصلی ما هستند و در طول فصل مداوم برای ما بازی کردند. به گزارش این سایت، دو هفته اردوی پرسپولیس دراین شهر نزدیک به ۱۰۰ هزار یورو برای شهر واراژدین درآمد ایجاد خواهد کرد.
تابناک!!!!
آتیش بیار معرکه نشو!!!!!
به شما چه که کی باسد بازی می کرده؟ مگه شما سرمربی تیم ملی هستید؟
به این کار می گن تفرقه انداختن.
پس کی روش بدبخت پر بیراه نمی گفت.




