صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واعظ و زریبافان به سعیدلو چه گفتند؟

در این دیدار البته سعیدلو به طور ضمنی اختلافات با واعظ را تکذیب می کند اما از او می خواهد هرچه زودتر و پیش از اینکه مشکلات بیشتر شوند، فکری برای تیمش کند. او همچنین از کمک یک میلیارد تومانی به استقلال خبر می دهد.
کد خبر: ۸۱۳۳۸
| |
2212 بازدید
سه شب قبل و پس از تساوی جنجالی استقلال با سایپا مدیرعامل و رئیس مجمع تیم به دیدار رئیس ورزش رفتند.

به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که به نظر می رسد مدیر استقلال به این نتیجه رسیده بود که برای کم کردن فشارهای تیم، دست به تغییر سرمربی بزند اما مخالفت سه عضو هیات مدیره با این تصمیم موجب شد تا او همچنان به سرمربی اش وقتی دوباره بدهد.

فرصتی که ممکن است باری دیگر همراه با دشنام ها علیه مدیرعامل باشد. واعظ که پس از جدایی از سازمان گفته می شود رابطه خوبی با علی سعیدلو ندارد، در این دیدار که مسعود زریبافان رئیس مجمع تیم هم به همراهش بود ، به سعیدلو گفته است اگر فکر می کنید با هم اختلاف دارید ، ما کنار می کشیم.

این درحالی است که گفته می شود اصرار هیات مدیره برای تداوم حضور صمد بر این است که تداوم روند ناکامی ها و مخالفت تماشاگران با واعظ بهترین دست آویز است برای برکناری مدیر تیم . این البته بخشی از پازل تئوری توطئه است که از سوی باشگاه استقلال ارائه می شود.

در این دیدار البته سعیدلو به طور ضمنی اختلافات با واعظ را تکذیب می کند اما از او می خواهد هرچه زودتر و پیش از اینکه مشکلات بیشتر شوند، فکری برای تیمش کند. او همچنین از کمک یک میلیارد تومانی به استقلال خبر می دهد.

واعظ که به نظر نمی رسد رابطه خوبی با حمید سجادی، معاون سازمان ورزش داشته باشد، به لطف میانجگری زریبافان، توانسته بار دیگر موافقت سازمان ورزش را برای ادامه فعالیتش بگیرد و به احتمال فراوان آنها تا قبل از لیگ قهرمانان آسیا یک سرمربی سرشناس خارجی را جایگزین مرفاوی می کنند تا فشار حملات به مدیریت تیم فروکش کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟