حضور پلیس برای مدیریت ترافیک در زمان قطع برق

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فاتب تاکید کرد: در زمان قطع برق و خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی افسران تقاطع برای مدیریت ترافیک حضور دارند.
کد خبر: ۸۱۳۲۰۶
|
۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶ 02 July 2018
|
3089 بازدید

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فاتب تاکید کرد: در زمان قطع برق و خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی افسران تقاطع برای مدیریت ترافیک حضور دارند.

به گزارش ایلنا سرهنگ مسعود جبارزاده ، با توجه به قطعی برق درباره خاموشی چراغ‌های راهنمایی در معابر و محلات مرکزی تهران گفت: با توجه به قطع شدن برق در مناطق مختلف تهران چراغ‌های راهنمایی و رانندگی خاموش می‌شوند.

وی ادامه داد: افسران تقاطع برای مدیریت ترافیک و تسهیل در تردد شهروندان و جلوگیری از هرگونه بی نظمی در میادین و تقاطع‌های مهم حضور فعال دارند. مردم نیز باید همکاری لازم را داشته باشند چراکه در صورت عدم همکاری دچار مشکل و ترافیک در سر چهارراه‌ها خواهیم شد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فاتب اظهار داشت: در صورتی که قطع برق به طور مداوم باشد بی‌شک پلیس و اداره برق تمهیداتی را برای جلوگیری از ایجاد ترافیک در سر چهاررا‌ه‌ها خواهند داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت