ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

درگیری تعدادی از شهروندان آبادان با ماموران

کد خبر: ۸۱۳۰۰۹
| |
14171 بازدید

تعدادی از شهروندان آبادانی شامگاه یکشنبه به بهانه پایین بودن کیفیت آب شرب این شهر در منطقه سلیچ غربی آبادان با ماموران انتظامی حاضر در محل درگیر شدند.

به گزارش ایرنا از محل این تجمع، از ساعت 22 یکشنبه شب آغاز شد و معترضان با سر دادن شعارهای انتقادی اقدام به بر هم زدن نظم عمومی کردند.

درگیری تعدادی از شهروندان آبادان با ماموران

در این تجمع پلیس و نیرو های امنیتی اقدام به متفرق کردن تجمع کنندگان کردند که برخی از این افراد با پرتاب اشیاء و سنگ با ماموران انتطامی درگیر شدند.

معترضان تعدادی سطل زباله را آتش زده و نظم عمومی منطقه را بر هم زدند.

این افراد یک خودرو پارک شده در خیابان را که گفته می شود مربوط به پلیس است را آتش زدند که توسط ماموران آتش نشانی خاموش شد.

راه های منتهی به منطقه سلیچ غربی توسط نیروهای انتظامی بسته شده و پلیس اوضاع را در تحت کنترل دارد.

شهرستانهای آبادان و خرمشهر طی چند روز گذشته به دلیل پایین آمدن کیفیت آب شاهد اعتراضات مسالمت آمیز مردم این شهرها بود.

کیفیت آب شهرستانهای خرمشهر و آبادان با افتتاح طرح نخست انتقال آب غدیر امروز یکشنبه به سه هزار میکروموس بر متر مکعب رسید و از 15 تیر ماه با افتتاح طرح دوم این میزان به 2 هزار میکروموس بر متر مکعب خواهد رسید.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟