صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ممنوعیت ورود امام جمعه هتاک به کویت

کد خبر: ۸۱۲۸۵
| |
12981 بازدید
در پی اظهارات تفرقه‏افکنانه امام جمعه ریاض و بازتاب گسترده آن در سطح کشورهای منطقه، دولت کویت از ورود وی به این کشور جلوگیری می‏کند.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ وزارت اوقاف کویت با اعلام این خبر تاکید کرد: ورود "العریفی" به دلیل حمله به مرجعیت دینی، به خاک کویت ممنوع است.

العریفی که قرار بود طبق برنامه زمان‏بندی شده برای حضور در برنامه‏ای فرهنگی به این کشور سفر کند، از این کار منع شد.

منابع خبری این تصمیم وزارت اوقاف کویت را در راستای جلوگیری از بازگشت اختلافات فرقه‏ای به کویت اعلام کرده‏اند.

گفتنی است در اقدامی مشابه برگزار کنندگان کنفرانس اسلامی "الاحساء" عربستان که در رورهای گذشته برگزار شد و این امام جمعه وهابی قرار بود در آن نشست حضور یابد، نام وی را از لیست دعوت شدگان حذف کردند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی