ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره کمک به آوارگان سوری!
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که به آوارگان سوری مستقر در نزدیکی بلندی های اشغالی جولان سوریه کمک های بشر دوستانه اعطا کرده است!
کد خبر: ۸۱۲۵۰۸
| | 1833 بازدید
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که به آوارگان سوری مستقر در نزدیکی بلندی های اشغالی جولان سوریه کمک های بشر دوستانه اعطا کرده است!
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای مدعی شد که این رژیم به آوارگان سوری که از درگیری های درعا به منطقه ای در نزدیکی بلندی های اشغالی جولان سوریه فرار کرده اند کمک کرده است.
در ادامه این بیانیه ادعا شده است که چندین تن مواد غذایی و لباس و دارو به آوارگان سوری در اردوگاه مرتجل داده شده است.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی از حامیان اصلی گروه های تروریستی در سوریه بوده و حتی اقدام به معالجه تروریستها در بیمارستانهای اراضی اشغالی کرده است.
ارتش اسرائیل اعلام کرد که تحولات جنوب سوریه را دنبال می کند و برای سناریوهای مختلف آماده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


