صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزيده سرمقاله‌ روزنامه‌هاي صبح امروز

کد خبر: ۸۱۲۳۴
| |
3873 بازدید
رسالت
«ضرورت همراهي دولت با مجلس» عنوان سرمقاله امروز روزنامه رسالت به قلم دکتر حشمت الله فلاحت پيشه است كه در آن مي‌خوانيد:
تصويب يک فوريت طرح الزام دولت به پيگيري و استيفاي حقوق ديپلمات ها و اتباع ايراني آسيب ديده از اقدامات اشغالگران آمريکايي ، اقدامي شايسته از سوي مجلس بود.
در تاريخ مناسبات آمريکا و ايران ظلم هاي زيادي در حق مردم ايران شکل گرفته است ، اما به رغم فريادها و شعارهاي تند و برحق، جاي خالي قوانيني که محمل حقوقي پيگيري حقوق تضييع شده باشد ، احساس مي شود. در حالي که طرف آمريکايي خصومت با ايران را از طريق کنگره نهادينه و قانونمند مي کند.


مردمسالاري
«تروريست هاي کوردل راه به جايي نخواهند برد» عنوان يادداشت روز امروز روزنامه مردمسالاري به قلم مهدي قوامي پور است كه در آن مي‌خوانيد:
از آغازين روزهاي شکل گيري جنبش اصلاح طلبي در ايران همواره اصلاح طلبان به دوري و بيزاري از خشونت در همه ابعاد آن تاکيد داشته و تساهل و تسامح را سرلوحه کارهاي خويش قرار دادند و اتفاقا به همين خاطر مورد حمله و شماتت طالبان خشونت قرار گرفتند ليکن آنان نه تنها در شعار که در عمل نيز در طي اين سال ها با به جان خريدن تهديدها و تهمت ها اعتقاد و ايمان راسخ خود را به پرهيز از خشونت نشان دادند تا جايي که سعيد حجاريان حاضر نشد عليه ضارب خود شکايت کند.


كيهان
«رقيق سازي و قانون گريزي!» عنوان يادداشت روز امروز روزنامه كيهان به قلم حميد اميدي است كه در آن مي‌خوانيد:
مناظره هاي تلويزيوني هميشه براي مردم جذابيت خاصي داشته اند. شايد جداي از موضوع مورد مناظره، صراحت در بيان و شفافيت مواضع مناظره كنندگان يكي از دلايل اصلي اين جذابيت باشد. اين شب ها برنامه «رو به فردا» تلاش مي كند تا با دعوت از شخصيت هاي سياسي و اجتماعي، ضمن بازخواني و ريشه يابي ماجراهاي پس از انتخابات، راه هاي برون رفت از فتنه و پيشنهادهايي در اين باره را از منظر گروه هاي مختلف سياسي مطرح نمايد.


جمهوري اسلامي
«تحليل سياسي هفته» عنوان سرمقاله امروز روزنامه جمهوري اسلامي است كه در آن مي خوانيد:
بسم الله الرحمن الرحيم
در روزهاي اخير سه عنصر آرامش پايدار بينش فعال و بصيرت نقاد به عنوان نيازهاي جامعه خودنمايي مي كنند زيرا همانگونه كه رهبر معظم انقلاب در ديدار با مردم قم اشاره كردند دشمن درصدد است با حوادث ماههاي اخير روند توسعه و حضور قدرتمندانه جمهوري اسلامي در عرصه هاي بين المللي را تخريب كند و لذا مسئولان بايد با مديريت مدبرانه اين هدف را ناكام بگذارند.


دنياي اقتصاد
«پيش‌بيني در دو علم» عنوان سرمقاله امروز روزنامه دنياي اقتصاد به قلم پويا جبل عاملي است كه در آن مي خوانيد:
شايد براي بسياري، از عجايب باشد که وقتي اروپا سردترين سال چند دهه اخير را سپري مي‌کند،رهبران کشورها در کپنهاگ نگران گرمايش زمين باشند و به دنبال چاره‌اي براي آن. پرسش اصلي‌اين عده از دانشمندان‌ اين است که وقتي شما قادر به پيش‌بيني آب و هوا در يک ماه آينده نيستيد چگونه سخن از گرمايش در چند دهه‌ آينده مي‌زنيد؟ وقتي به پاسخ دانشمندان هواشناسي رجوع کنيد، قرابت بسياري ميان کار ‌اينان و اقتصادداناني که با مدل‌هاي مختلف در کار پيش‌بيني‌ آينده اقتصاد هستند، مي‌يابيد.نکته اول، پيش‌بيني علمي ‌همراه با بيان احتمالات است.


آفتاب يزد
«سپاس و بدرود‌!» عنوان سرمقاله امروز روزنامه آفتاب يزد است كه در آن مي خوانيد:
دقيقا 3414 روز پيش (19 شهريور 79) توفيق يافتم با درج سرمقاله، نخستين روز انتشار سراسري آفتاب يزد ـ پس از حدود 2 سال انتشار استاني ـ را به اطلاع دوستاني برسانم كه اين روزنامه را براي نخستين بار بر پيشخوان روزنامه فروشي‌ها در سراسر كشور مشاهده مي‌كردند.
آن روز «مجلس اصلاحات» تازه آغاز به كار كرده بود و «دولت اول اصلاحات» نيز سال آخر فعاليت خود را سپري مي‌كرد. از همان روز تا امروز، تلاش كردم كه آنچه در اين ستون و ساير بخش‌هاي روزنامه نوشته مي‌شود به معناي واقعي، «اصلاح‌طلبانه» باشد و در راستاي دفاع از حقوق ملت.


ابتكار
«گمشده شهر سياست» عنوان نگاه ويژه امروز روزنامه ابتكار است كه در آن مي‌خوانيد:
شهر سياست اين روزها دچار ناآرامي هايي است. وآنچه که درآن ديده مي شود غفلت از ارکان اساسي است که تا قبل از اين بيشتر شاهد تامل و تقيد نخبگان جامعه نسبت به آن ها بوده ايم. اين غفلت باعث به وجود آمدن فضايي مسموم و ناسالم در عرصه سياسي کشور شده و موجبات بي ميلي و زدگي و همنچنين بي اعتمادي بسياري را نسبت به عالم سياست به وجود آورده است.
اين روزها در عالم سياست آنچه به وفور ديده مي شود تخريب شخصيت ها، تهمت ها، تن دادن به شايعه ها، شکستن حرمت ها، نگاه هاي نادرست و صفر و صد بين، تک سبب بيني و....... است. برخي از مواقع اين گونه رفتارها توسط افرادي صورت مي گيرد که از آنان چنين توقعي نمي رود و آدم انگشت به دهان مي ماند. افراط در اين رفتارها، تا جايي است که انسان شک مي کند اين افراد به خاطر خدمت به مردم تن به اين اعمال دادند يا به خاطر قدرت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟