جانشین رئیس پلیس پایتخت:

نظم و امنیت در بازار تهران حاکم است

جانشین رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه نظم و امنیت در بازار حاکم است، گفت: اجازه نخواهیم داد که کسی خللی در امنیت و آرامش مردم ایجاد کند.
کد خبر: ۸۱۲۱۲۳
| |
2830 بازدید

جانشین رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه نظم و امنیت در بازار حاکم است، گفت: اجازه نخواهیم داد که کسی خللی در امنیت و آرامش مردم ایجاد کند.

سردار حمید هداوند با اشاره به حضور نیروی انتظامی و استقرار نظم و امنیت در بازار اظهار کرد: ما خود را خدمت گذار مردم می‌دانیم و اجازه نخواهیم داد کسی خللی در امنیت و آرامش مردم ایجاد کند. وی با اشاره به حوادث اخیر بازار تهران عنوان داشت: معدود افرادی که به دنبال ایجاد آشوب‌های خیابانی هستند، به طور حتم از صنف بازاریان نیستند. جانشین رئیس پلیس پایتخت افزود: امروز بازار جامعه ما بیش از هر زمان دیگری به آرامش نیاز دارد و باید تلاش کرد تا این امنیت به نحو مطلوب تامین شود. سردار هداوند گفت: وظیفه ما این است که بازار را برای صنف بازاریان و شهروندان امن کنیم که خدا را شکر، همکاران من با هماهنگی دیگر سازمان‌ها توانسته‌اند آرامش را به بازار برگردانند.

 

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی