صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
واکنش مثبت بازار به تصمیم دولت؛

روند نزولی قیمت دلار ادامه یافت

امروز در برخی معاملات بازار غیررسمی ارز، روند نزولی قیمت دلار ادامه یافت و نرخ آن کاهش چشمگیری را تجربه کرد.
کد خبر: ۸۱۱۷۷۸
| |
6713 بازدید

امروز در برخی معاملات بازار غیررسمی ارز، روند نزولی قیمت دلار ادامه یافت و نرخ آن کاهش چشمگیری را تجربه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دولت چند روزی است که تصمیم گرفته خرید و فروش توافقی ارز میان صادرکننده و واردکننده را مجاز اعلام کند و بر این اساس صادرکنندگان و واردکنندگان می‌توانند دلار را با لحاظ کردن نرخ ۴۲۰۰ تومانی و البته ارزش اظهارنامه صادراتی که در بورس کشف قیمت می‌شود، معامله کنند.

بر اساس پیش‌بینی‌ها این اقدام دولت، اگر با مکانیزم‌ صحیح اجرا شود، می‌تواند بخشی از حباب بازار را تخلیه کند. بر این اساس روند نزولی قیمت دلار از روز دوشنبه، همزمان با انتشار خبر این تصمیم تازه دولت در خبرگزاری مهر، در بازار آغاز شد و قیمت حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان کاهش یافت. امروز هم در آغاز معاملات، قیمت ارز رو به کاهش گذاشته و معامله‌گران، با نرخ کمتری به معامله هر دلار می‌پردازند.

چند صراف در گفتگو با خبرنگار مهر گفتند که این تصمیم دولت بر روی بازار اثرگذاشته و میزان عرضه را زیاد می‌کند. به همین دلیل نرخ در روزهای آینده باز هم کاهش خواهد یافت. 

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات