صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دو روز مانده به دیدار با پاس؛

امیر قلعه نویی در ترکیه است

در حال حاضر و در غیاب قلعه نویی، تمرینات تیم فوتبال سپاهان برای حضور در دیدار با پاس همدان زیر نظر کریم قنبری، احمد خداداد و حمید بابازاده برگزار می شود.
کد خبر: ۸۱۱۷۶
| |
3128 بازدید

در حالی که تیم فوتبال سپاهان باید روز جمعه به مصاف پاس همدان برود، امیرقلعه نویی در سفر شخصی به ترکیه حضور دارد.

به گزارش مهر، امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از بازی این تیم برابر فولادخوزستان و با هماهنگی با مدیرعامل این باشگاه برای انجام امور شخصی به ترکیه سفر کرده است.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان که برای این سفر از هفته‌های گذشته هماهنگی‌های لازم را با مدیران این باشگاه انجام داده بود، روز دوشنبه راهی ترکیه شده و قرار است برای دیدار با پاس همدان به ایران باز گردد.

در حال حاضر و در غیاب قلعه نویی، تمرینات تیم فوتبال سپاهان برای حضور در دیدار با پاس همدان زیر نظر کریم قنبری، احمد خداداد و حمید بابازاده برگزار می شود.

دیدار تیم‌های فوتبال پاس همدان و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته بیست و سوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 14:45 روز جمعه در ورزشگاه قدس همدان برگزار می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟