صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر نیکی هیلی به هند برای بحث درباره برجام

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد برای دیداری سه روزه و بحث درباره برجام عازم هند می‌شود.
کد خبر: ۸۱۱۶۰۲
| |
3915 بازدید

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد برای دیداری سه روزه و بحث درباره برجام عازم هند می‌شود.

به گزارش فارس، درحالی که قرار است نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد برای دیداری سه روزه از هند روز سه شنبه وارد این کشور شود، برخی مقام‌های مطلع از رایزنی‌های آمریکا با هند پیرامون «برجام» خبر دادند.

به نوشته وبگاه «ایندین اکسپرس» «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد امروز سه‌شنبه وارد هند می‌شود.

بر اساس این گزاش، هئیت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرده که هیلی قرار است در این دیدار با مقام‌های بلند پایه هند و احتمالا «نارندرا مودی» نخست وزیر این کشور ملاقات کند.

وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرده که این نشست بر افزایش روابط راهبردی، امنیتی، دفاعی و البته «برجام» تمرکز دارد.

برخی مقام‌های مطلع در این زمینه اظهار داشتند: «دیدار هیلی برای بررسی موضوع‌های جهانی و خروج دولت آمریکا از برجام است و انتظار می‌رود او در این زمینه با مقام‌های هندی به رایزنی بپردازد.»

درحالی که دولت آمریکا سعی در ترغیب کشورهای درحال تعامل با ایران برای اعمال فشار اقتصادی بر تهران دارد، مقام‌های دولت هند اخیرا گفته‌اند که دهلی نو قصد دارد برای دور زدن تحریم‌های آمریکا، برخی پول‌های نفتی ایران را به «روپیه» پرداخت کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مقام‌های هند پس از دیدار با بانکداران انگلیس، آلمان و فرانسه به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده از بانک‌های اروپایی برای انجام پرداخت‌های ایران تقریبا غیرممکن است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟