تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه آزادگان

کد خبر: ۸۱۱۴۵۶
| |
7540 بازدید
|
۳

در تصادفی که بین چند سواری، یک کامیون و موتور سیکلت در بزرگراه آزادگان رخ داد، راکب موتور جان خود را از دست داد.

به گزارش مهر، سرهنگ ۲ احسان مومنی رئیس اداره تصادفات پلیس راهور فاتب در تشریح این خبر گفت: غروب روز دوشنبه در مسیر غرب به شرق بزرگراه آزادگان بعد از پل صنیع خانی تصادف منجر به فوت مابین سواری جک، سمند، کامیون تریلر و موتورسیکلت به وقوع پیوست که در اثر شدت ضربه وارده راننده موتورسیکلت در محل فوت می کند.

او گفت: توصیه پلیس راهنمائی و رانندگی به کلیه موتورسیکلت سواران این است که قوانین و مقررات راهنمائی را رعایت و در حین رانندگی از کلاه ایمنی استفاده کرده و با توجه به سرعت بالای وسایل نقلیه در محورهای بزرگراهی از تردد در این محورها خودداری کنند.

سرهنگ مومنی ادامه داد: همچنین وسایل نقلیه با سرعت مطمئنه حرکت کنند که در صورت بروز هرگونه حادثه یا خطری بتوانند وسیله نقلیه را کنترل نمایند تا شاهد وقوع چنین حوادث دلخراشی در سطح معابر نباشیم‌.

سرهنگ مومنی در خاتمه گفت: در صورتی که موتور سیکلت سوار از کلاه ایمنی استفاده کرده بود شاهد فوت او نبودیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
امان از موتور سوارها که دیگران را هم گرفتار می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
اکثر ایرانیان قانون رانندگی را رعایت نمیکنند
میلاد حمیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
اگر از کلاه ایمنی استفاده کرده بود راحت نمیشد و باید سالها با معلولیت زندگی میکرد که رنج زیادی برایش داشت.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت