روسیه مراکز تروریستها در سوریه را بمباران کرد
کد خبر: ۸۱۰۹۸۴
| | 2605 بازدید

ایرنا نوشت: برخی رسانه های روسی از بمباران مراکز تروریست ها در جنوب غربی سوریه خبر دادند که برای نخستین بار طی چند ماه اخیر انجام گرفت.
برخی رسانه های روسی ازجمله رادیو اکومسکو و تارنمای ویستانیوز روز یکشنبه اعلام کردند: هواپیماهای روسیه دست کم 20 موشک به مراکز گروه های معارض مسلح در منطقه بوسر الحریر در محدوده کاهش تنش پرتاب کردند.
این منطقه در محدوده کاهش تنش در جنوب غربی سوریه و در نزدیکی مرز اردن و بلندی های اشغالی جولان قرار دارد که روسیه با همکاری آمریکا و اردن ایجاد کرده است.
به گزارش رادیو اکو مسکو، ارتش سوریه عملیات نظامی در این منطقه برای سرکوب تروریست ها را آغاز کرده است.
هنوز وزارت دفاع روسیه این خبر را که رسانه های روسی به نقل از مراکز دیده بان حقوق بشر منتشر کرده اند، تایید یا رد نکرده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


