صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دلیل عجیب تعطیلی پتروشیمی آبادان

مجتمع پتروشیمی آبادان به علت شوری بالای آب آبادان فعالیت های خود را متوقف کرد.
کد خبر: ۸۱۰۴۲۲
| |
6740 بازدید

مجتمع پتروشیمی آبادان به علت شوری بالای آب آبادان فعالیت های خود را متوقف کرد.

محسن کعب عمیر مسئول روابط عمومی مجتمع پتروشیمی آبادان به خبرنگار مهر گفت: به دلیل شوری بیش از حد آب در آبادان، تمام لوله هایچ مجتمع دچار مشکل شده بودند و به رغم اینکه چند روزی این وضعیت ادامه داشت اما در نهایت مسئولان شرکت تصمیم به تعطیلی تمامی واحدها گرفتند و به این ترتیب مجتمع تعطیل شد.

وی گفت: روند تعطیلی تا بهبود وضعیت ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، در یک ماه گذشته به علت کاهش دبی رودخانه کارون، آب شور دریا به آب شیرین غلبه کرد و این امر باعث پیشروی آب شور به شهرهای آبادان و خرمشهر شده است.

این امر حتی باعث شوری آب مصرفی مردم آبادان و خرمشهر نیز شده به گونه‌ای که آب مصرفی مردم در ماه‌های خرداد و تیر رایگان اعلام شده است،.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان