صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهدید جریان حاکم لبنان به تعیین وزیران تازه

این منابع گفتند،میشال سیسون ، کاردار سفارت آمریکا در لبنان ، دو روز پیش در دیدار با گروهی از شخصیتهای شیعه وابسته به جریان حاکم ، از آنان خواست برای مشارکت درکابینه سنیوره آماده باشند.
کد خبر: ۸۱۰۴
| |
2604 بازدید

برخی طرفهای جریان حاکم لبنان ،آشکارا تهدید به تعیین وزیران تازه به جای وزیران مستعفی شیعه در کابینه فواد سنیوره کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر: احمد فتفت ، از وزیران کابینه سنیوره، در مصاحبه با رادیو صدای لبنان گفت : باید موضوع ترمیم کابینه پس از اجلاس سران عرب بررسی شود.

اجلاس سران عرب قرار است روزهای بیست و نهم و سی ام ماه جاری میلادی در سوریه برگزار شود .

هم اکنون 6 وزیر از جمله پنج وزیر شیعه عضو حزب الله و امل از کابینه سنیوره استعفا داده اند.

این درحالی است که روزنامه لبنانی الدیار به نقل از منابع احزاب مخالف جریان حاکم در لبنان نوشت: آمریکا تصمیم گرفته است در روزهای آینده کابینه سنیوره را با وزیران تازه به جای وزیران شیعه ترمیم کند .

این منابع گفتند،میشال سیسون ، کاردار سفارت آمریکا در لبنان ، دو روز پیش در دیدار با گروهی از شخصیتهای شیعه وابسته به جریان حاکم ، از آنان خواست برای مشارکت درکابینه سنیوره آماده باشند.

به گفته این منابع در این نشست استثنایی ، به افراد حاضر اطمینان داده شد که آمریکا امنیت جانی آنان را تامین خواهد کرد .

الدیار به نقل از منابع احزاب مخالف اضافه کرد ، چنین اقدامی از سوی کابینه سنیوره اوضاع را به انفجار می کشاند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟