صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حسين فركي: شعار تغيير نسل قطبي براي توجيه ضعف‏ها است

اين كارشناس فوتبال با اشاره به حضور تيم ملي در تورنمنت قطر تاكيد كرد: به نظر من همين الان تقريبا 90 درصد تركيب تيم ملي براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا مشخص است. به همين دليل معتقدم آقاي افشين قطبي بايد با همان تركيب اصلي در تمامي مسابقات به ميدان مي‌رفت تا بازيكنان هماهنگي لازم را پيدا كنند اما متاسفانه درهر بازي يك تعداد بازيكن به زمين فرستاد تا از همه بازيكنان استفاده كرده باشد.
کد خبر: ۸۰۸۴۸
| |
1943 بازدید

مربي سابق تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: مسئولان فدراسيون فوتبال نمي‌توانند جانشين خوبي براي افشين قطبي انتخاب كنند، چرا كه پول اين كار را ندارند.

حسين فركي در گفت‌وگو با ايلنا افزود: فدراسيون فوتبال اگر بخواهد افشين قطبي را بركنار و مربي هم سطح او را جذب كند كار بيهوده‌اي است و اگر نخواهند مربي بزرگي را به جاي وي استخدام كنند اين اقدام مانع ايجاد اين تغييرات مي‌شود.

وي ادامه داد: اكنون فدراسيون فوتبال با زحمات فراوان افشين قطبي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كرده و لازم است شايعات اخراج او را تكذيب كند تا اين مربي با اعتماد به نفس بيشتري به كار خود ادامه دهد.

اين كارشناس فوتبال اضافه كرد:‌نتايج تيم ملي اخيرا باعث شده مسائل حاشيه‌اي گريبان‌گير فوتبال كشور شود، در نهايت اين مشكلات باعث شده مردم رضايتي از عملكرد تيم ملي نداشته باشند.

فركي گفت: تيم ملي در تورنمنت قطر از بين چهار تيم عنوان چهارمي را به دست آورده و ما مي‌دانيم تيم ملي در حال دگرگوني است. اما اين موضوع نبايد باعث شود ما در يك تورنمنت چهارجانبه آن هم در رويارويي با تيم‌هاي درجه دوم‌، عنوان چهارمي را به دست بياوريم و اين موضوع براي فوتبال بسيار تحقيرآميز است.

وي افزود: هر نتيجه‌اي كه براي تيم ملي به دست بيايد كادر فني و در راس آن افشين قطبي بايد پاسخگو باشد و اگر هم انتقادات بسياري از سوي كارشناسان مي‌شود بايد مورد تاكيد مسئولان فدراسيون و كادر فني قرار بگيرد.

بحثي كه الان بسياري از كارشناسان در خصوص تغيير كادر فني تيم ملي بيان مي‌كنند همان نظر مردم است. فقط اميدوارم در كنار انتقاداتي كه كارشناسان مطرح مي كنند راهكارهاي لازم را نيز عنوان كنند.
اين كارشناس فوتبال كشورمان اضافه كرد:‌ تيم ملي در ديدار برابر سنگاپور با وجود اينكه به پيروزي دست يافت، اما با تماشاي بازي به خوبي متوجه مي شويم كه تيم ملي زير فشار شديد روحي و رواني است. من شكي ندارم كه بازيكنان تيم ملي از قابليت‌هاي زيادي برخوردار هستند، اما همين فشار روحي و استرس باعث شده كارايي لازم را نداشته باشند.

فركي تاكيد كرد:‌انتقادات بيش از حد از افشين قطبي باعث شده اين مربي تمركز لازم را نداشته باشد در نتيجه هنگامي كه مقابل تيمي مانند سنگاپور به گل مي‌رسيم، سرمربي تيم ملي به نحوي خوشحالي مي‌كند كه بسيار تعجب‌برانگيز است، اين خوشحالي نشان مي‌دهد كادر فني تحت فشار روحي قرار دارد.

مربي سابق تيم ملي ادامه داد:‌در حال حاضر بسياري از كارشناسان معتقدند، افشين قطبي بايد از سرمربي‌گري تيم ملي بركنار شود اما من مي‌گويم اگر قطبي بركنار شود كدام مربي جايگزين او خواهد شد،‌اگر قرار است يك مربي در حد خود قطبي بياوريم تغيير او بيهوده خواهد بود.

فركي گفت: اما اگر بشود كه يك سرمربي بزرگ خارجي به جاي قطبي بياوريم موثر واقع مي شود اما فدراسيون فوتبال بايد پول هنگفتي را بابت اين قضيه پرداخت كند كه در حال حاضر از پرداخت آن عاجز است.

اين كارشناس فوتبال با اشاره به حضور تيم ملي در تورنمنت قطر تاكيد كرد: به نظر من همين الان تقريبا 90 درصد تركيب تيم ملي براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا مشخص است. به همين دليل معتقدم آقاي افشين قطبي بايد با همان تركيب اصلي در تمامي مسابقات به ميدان مي‌رفت تا بازيكنان هماهنگي لازم را پيدا كنند اما متاسفانه درهر بازي يك تعداد بازيكن به زمين فرستاد تا از همه بازيكنان استفاده كرده باشد.

وي افزود: در مقطع كنوني چه آقاي قطبي سرمربي تيم ملي باشد يا هر فرد ديگري،‌ تركيب تيم ملي در خط دفاع، هافبك و حمله كاملا مشخص است و به نظر مي رسد كه تمرينات تيم ملي فقط براي مشخص شدن نيمكت‌نشينان برگزار مي‌شود.

فركي در خصوص صحبت‌هاي محمد دادكان رئيس اسبق تيم ملي كه گفته بود مربيان تيم ملي در زمان وي به دليل همكاري با او بيكار هستند، گفت: حقيقتا گفته‌هاي آقاي دادكان صحيح است هراز گاهي اتفاق مي‌افتد كه ما با تيمي مذاكرات مقدماتي را انجام مي‌دهيم و پس از آنكه توافقات اوليه هم انجام مي‌شود، ناخودآگاه از طرف باشگاه مذاكرات متوقف مي‌شود و بعد از آن مشخص مي شود به دليل آنكه ما در گذشته با دادكان همكاري كرده‌ايم، مذاكرات قطع شده و از جايي به آنها گفته شده كه مذاكرات را قطع كنيد.

وي افزود:‌ما با دادكان باند و گروه نداريم بلكه مديريت تخصصي و سالم ايشان باعث شده بنده به همكاري با او علاقه‌مند باشم نه فقط با دادكان بلكه هر مديري كه داراي تخصص و سلامت كاري باشد افتخار مي‌كنم در كنارش فعاليت حرفه‌اي خود را انجام دهم.

مهاجم تيم ملي در جام جهاني آرژانتين با اشاره به صحبت هاي اخير قطبي كه مي گويد فوتبال ايران در حال تغيير نسل است ،گفت:اين حرفها براي توجيه ناكامي هاست، مگر زماني آقاي برانكو هدايت تيم ملي را بر عهده گرفت ما تغيير نسل نداديم.مگر بازيكناني مثل نكونام، نصرتي، مبعلي، كعبي، كاملي مفرد، كاظميان، بياتي نيا، و... جانشين بازيكنان بزرگي نشدند ؟ پس چرا همان تيم در بازيهاي آسيايي قهرمان شد و بعد از آن در جام ملت ها سوم شديم و به جام جهاني رفتيم.

متاسفانه آقاي قطبي و فدراسيون فوتبال به دنبال توجيه هستند و اين توجيهات از جانب كارشناسان و مردم مردود است چرا كه تغيير همواره بوده و هست ولي همراه با نتيجه بوده است.زنده ياد دهداري به يكباره 15 بازيكن بزرگ آن زمان را در دهه 60 كنار گذاشت و با عده ايي جوان در جام ملتهاي آسيا آنهم در زمان جنگ تحميلي تيم ملي را سوم آسيا كرد، آقاي مايلي كهن در جام ملتهاي 1996 امارات هم همين كار را انجام داد و اين حرفهاي آقاي قطبي و كاري كه او در پيش گرفته شايد براي خود ايشان تازگي داشته باشد اما تغيير نسل براي فوتبال پر از استعداد ما بدون معنا و مفهوم است.

وي گفت: با تام اين مسائل وقتي در تركيب اصلي امروز تيم ملي 10 نفر از بازيكنان جام جهاني در زمان مربيگري بنده و آقاي برانكو بازي مي كنند چگونه مي توان نام اين را تغيير نسل گذاشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار