منصوريان: از اين شياد شكايت ميكنم!
فردي به جاي عليرضا منصوريان با رسانهها گفتوگو ميكند!
به گزارش ايسنا، در حالي كه يك نفر با اهدافي نامشخص خود را به جاي عليرضا منصوريان جا زده و گفتوگوهايي را با رسانههاي مختلف انجام داده بود، آخرين نقل قولهاي او كه در ايسنا منتشر شده بود پرده از نيات خلافكارانه اين فرد پرده برداشت.
پس از آن كه مديرعامل باشگاه استقلال تهران صحبتهايي را درباره موضوعات مطرح شده در برنامه فوتبال برتر شبكه سوم انجام داد، ايسنا بر اساس وظيفه خود براي در اختيار گذاشتن فرصت پاسخگويي به عليرضا منصوريان با تلفن همراهي كه منتصب به او بوده است، تماس ميگيرد و شخصي كه خود را عليرضا منصوريان معرفي كرده بود ادعاهايي را عليه مديريت باشگاه مطرح كرد كه پس از انتشار اين گفتوگو و واكنشهاي مختلف مشخص شد كه اين فرد خلافكار با نيتي كه هنوز دلايل آن مشخص نيست، خود را جاي كاپيتان سابق استقلال جا زده است.
او در اين گفتوگو تمام تقصيرات را بر گردن مديريت باشگاه استقلال انداخت و اعلام كرد قصد دارد از واعظي آشتياني شكايت كند.
بدين وسيله ايسنا خبر "شكايت منصوريان از آشتياني" را اصلاح ميكند.
پس از اين اتفاق پيگيريهاي قضايي براي برملا شدن اهداف اين شخص آغاز شده است.
عليرضا منصوريان در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: من مصاحبهاي در مورد واعظي آشتياني انجام ندادم كه بخواهم در آن مصاحبه خداي نكرده صحبتي عليه مديريت باشگاه استقلال مطرح كنم و شكواييهاي هم در كار نخواهد بود. متاسفانه فردي كلاش كه لحن صحبت كردن من را تقليد ميكند گفتوگويي را با ايسنا انجام داده كه صحت ندارد، بنابراين اسناد و مدارك لازم براي شكايت از اين فرد شياد موجود است و به طور قطع اين موضوع پيگيري خواهد شد.
خبرنگار ورزشي ايسنا در تماس دوباره با اين فرد گفتوگويي را با وي درخصوص استقلال انجام داد كه فايل صوتي آن موجود است.


