صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

عربستان؛مایه آبروریزی آسیا در جام های جهانی

کد خبر: ۸۰۸۲۸۹
| |
13535 بازدید
|

تیم ملی عربستان در نمایشی بسیار ضعیف که با ارتکاب اشتباهات فراوان توام شد، در یکی از مهم‌ترین بازی‌های جام جهانی انجام داد و در نهایت با باختی سنگین زمین بازی را ترک کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم ملی عربستان پیش از این باخت‌های تحقیرآمیز در جام جهانی را تجربه کرده بود و به اصطلاح با این فضا غریبه نبود. سبزپوشان آسیا پیش از این در جام جهانی 2002 به دیدار آلمان رفتند و با باخت سنگین 8 بر0 سرافکنده به رختکن رفتند تا حالا با احتساب شکست سنگین امروز در مجموع ۳۷گل در جام های جهانی دریافت کرده باشند که با اینهمه تدارک و هزینه و بازیهای دوستانه با غول های جهان عجیب است.اما به نگاهی به سنگین‌ترین شکست‌های تاریخ جام جهانی، نام دو تیم دیگر آسیایی هم به چشممان برخورد می‌کند. تیم ملی کره‌جنوبی در جام جهانی 1954 با نتیجه 7 بر0 برابر تیم ملی ترکیه بازنده شد تا اولین شکست پرگل تیم‌های آسیایی رقم بخورد. تیم ملی کره‌جنوبی 30 سال بعد، یعنی در جام جهانی 1984 هم مقابل مجارستان قرار گرفت و این بار با شکست سنگین‌تر 9 بر0 زمین مسابقه را ترک کرد.

دیگر دیداری که با باخت سنگین تیم‌های آسیایی همراه بود به جام جهانی 2010 بازمی‌گردد. تیم ملی کره‌شمالی با نتیجه 7 بر0 برابر پرتغال شکست خورد تا نتیجه تحقیرآمیز دیگری رقم بخورد.در این بین دو تیم عربستان و کره‌جنوبی با تجربه کردن دو باخت سنگین، جز رکوردداران آسیا در این حیث هستند.

عربستان؛مایه آبروریزی آسیا در جام های جهانی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۴
ناشناس
|
United States
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
شب درازه. شما را هم خواهیم دید مواظب باشید روی عربستان را سفید نکنید
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
بابااااا حالا حداقل صبر کنید فردا بگذره بعدش یه تیم دیگه رو مسخره کنید .... چرا ما ایرانیا اینقدددددددر جوگیریم !!!!!
حمیدخان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
گلهای رنگارنگ ( 5 شاخه گل ، هدیه پوتین به منگل )
خواننده: تیم ملی روسیه .
نوازنده: ولادیمیر پوتین .
شنونده: بن سلمان مشنگ آبادی!
ناشناس
|
Sweden
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
نگران نباش نوبت تیم ما هم میرسه ...
عربستان خیلی هم بد بازی نکرد !
علیرصا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
باز سرمربی عوض کنه ناصر الجوهر زاپاس را بیاره
اعتدال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
اینجور قضاوت کردن در مورد فوتبال که در درجه اول فقط یه نوع رقابت ورزشی هست به نظرم درست نیست
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
پاراگراف اول و دوم دارای اشتباهات فاحش از لحاظ دستور زبان فارسی است. لطفا اصلاح بفرمایید.
محمود
|
Canada
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
تا فردا صبر میکردی ببینیم برابر مغرب چه کاره ایم بعد رجز میخوندی. من که آرزو میکردم روسیه ۵ گل دیگه هم به این بچه پر روها مبزد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
بن سلمان با کلی تبلیغات رفت روسیه تا کنار پوتین بنشیند و بازی را ببیند. بدجوری تحقیر شد.
عبدالله بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
سلام، شما هم شده اید مثل برادر ارزشیمون جناب آقای حاج حسن شریعتمداری، مدیر مسئول محترم روزنامه کیهان، که به نوعی الگوی مقاومت در مقابل زورگوئی های کشور ایالت متحده آمریکا را، کره شمالی می دانست و کلی آقای اون را چماق کرده و بر سر مقامات درگیر برجام کوبیدند، حالا هم که آقایان اون و ترامپ، فعلا" دست همکاری داده اند! شاید قضاوت جناب آقایان کیهان نویس کمی عجولانه بود، خواهشمند است شما هم در خصوص بازی تیم های آسیائی زود قضاوت نکنید، تیم ایران هم با تیم های قوی و مدعی همچون اسپانیا، پرتغال و مراکش بازی دارد و به قول برادرمون آقای خیابانی زمین صاف است، توپ گرد است و وقت ۹۰ دقیقه تازه وقت اضافه هم به عهده داور و ....، قلندر بیدار.
یا علی و به امید سربلندی تیم های ورزشی کشورمان ایران
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟