صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مبارزه با تروریسم ماموریت جامعه بین المللی است

وزیر کشور اردن گفت: ماموریت مبارزه با تروریسم به کشور خاصی مربوط نمی شود و ماموریت همه جامعه بین المللی است.
کد خبر: ۸۰۷۳۷۲
| |
1462 بازدید

وزیر کشور اردن گفت: ماموریت مبارزه با تروریسم به کشور خاصی مربوط نمی شود و ماموریت همه جامعه بین المللی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، سمیر المبیضین وزیر کشور اردن گفت: اردن همپیمان راهبردی در جنگ ضد افراط گرایی و مبارزه با گروهها و سازمانهای تروریستی است و از تروریسم رنج می برد و در این راه قربانی داده است.

وی افزود: ماموریت مبارزه با تروریسم به کشور خاصی مربوط نمی شود و ماموریت همه جامعه بین المللی است.

المبیضین بیان کرد: اردن در راستای مبارزه باتروریسم حرکت کرده و می کند و این در محورهای نظامی، امنیتی و ایدئولوژیکی است. بُعد ایدئولوژیکی مهمتر و خطرناکتر است زیرا نیاز به مدت زمان بیشتری دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟