افزایش ۱۰ تا ۱۹ درصدی «شهریه» مهدکودک‌ها

کد خبر: ۸۰۶۰۸۶
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳ 08 June 2018
|
3405 بازدید

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران از پیشنهاد افزایش ۱۰ تا ۱۹ درصدی شهریه مهدکودک‌ها و مراکز شبه خانواده در سال ۹۷ خبر داد.

به گزارش ایسنا، احمد خاکی درباره میزان افزایش شهریه مهدکودک‌ها و مراکز شبه خانواده در سال جدید گفت: براساس جلساتی که با تعزیرات، کانون مهدها، وزارت صنعت و معدن و ... برگزار شده است و بر اساس نرخ تورم، نرخ شهریه جدید را به سازمان بهزیستی پیشنهاد دادیم و منتظر تایید و ابلاغ آن از سوی سازمان بهزیستی هستیم.

وی با اشاره به پیشنهاد افزایش ۱۰ تا ۱۹ درصدی شهریه مهدهای کودک و مراکز شبه خانواده در استان تهران، اظهار کرد: پیشنهاد افزایش نرخ شهریه مهدکودک‌ها و مراکز شبه خانواده بر اساس منطقه جغرافیایی آنها مطرح شده است و براساس مناطق مختلف در استان تهران، ۱۹ ، ۱۵ و ۱۰ درصد خواهد بود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با بیان اینکه پیشنهاد سازمان بهزیستی برای افزایش نرخ شهریه این مراکز در منطقه شمیرانات ۱۹ درصد بوده است، تصریح کرد: البته نرخ های مذکور، پیشنهاد ما به سازمان بهزیستی بوده و هنوز تصویب نشده است. با این حال نرخ شهریه مهدهای کودک و مراکز شبه خانواده در هر منطقه متفاوت خواهد بود و بر اساس آنها سازمان بهزیستی نرخ سال آینده را در آینده‌ای نزدیک اعلام خواهد کرد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار