جامجهاني را سه بعدي ببینید
شبكه آمريكايي «اي اس پي ان» اعلام كرد كه برخي از مسابقات جام جهاني 2010 را به صورت سه بعدي پخش ميكند.

به گزارش ايسنا، شبكه كابلي و ورزشي «اي اس پي ان» (ESPN) به شركت والت ديزني تعلق دارد و پخش اين مسابقات را با همكاري دو شركت رسانهاي «ديسكاوري» و «آي مكس» انجام ميدهد.
پخش سه بعدي مسابقات فوتبال جام جهاني آفريقاي جنوبي، همچنين در راستاي تلاش اين شرکتهاي رسانهاي براي ساخت تلويزيونهاي با قابليت پخش سه بعدي و راهاندازي کانالهاي تلويزيوني اختصاصي، انجام ميشود.
والت ديزني پيش از اين اعلام کرده بود که نسخه سه بعدي شبکه تلويزيونياش را در ماه ژوئن 2010 راه اندازي ميکند.
همچنين طبق برنامهريزيهاي انجام شده، در سال اول 85 مسابقه ورزشي به صورت زنده از اين شبكه پخش ميشوند. ضمن اين كه نخستين برنامه هم به مسابقه فوتبال بين مکزيک و آفريقاي جنوبي در جام جهاني اختصاص خواهد داشت.
به نقل از خبرگزاري فرانسه، شبكه «اي اس پي ان» 25 مسابقه فوتبال از سري مسابقات جام جهاني 2010 را از شبكهاي كه با عنوان «نخستين كانال سه بعدي جهان» از آن ياد ميكند، پخش خواهد كرد.
گفتني است، شركتهاي متعلق به كره جنوبي و ژاپن از مدتها قبل تلويزيونهاي سه بعدي را به بازار عرضه كردهاند، اما به دليل فقدان برنامهها و شبكههاي سه بعدي، اين تلويزيونها با استقبال مواجه نشدند.


