صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تأکید وزیر خارجه اردن بر لزوم لغو محاصره نوار غزه

وزیر خارجه اردن بر لزوم لغو محاصره غزه تأکید کرده و گفت: تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی و نبود چشم‌اندازی برای پایان آن، منطقه را به سمت تنش و درگیری‌های بیشتر سوق می‌دهد.
کد خبر: ۸۰۵۹۶۵
| |
2417 بازدید

وزیر خارجه اردن بر لزوم لغو محاصره غزه تأکید کرده و گفت: تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی و نبود چشم‌اندازی برای پایان آن، منطقه را به سمت تنش و درگیری‌های بیشتر سوق می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن با «سیمون کوفنی» همتای ایرلندی خود دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه اردن بر لزوم لغو محاصره غزه تأکید کرده و گفت: تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی و نبود چشم‌اندازی برای پایان آن، منطقه را به سمت تنش و درگیری‌های بیشتر سوق می‌دهد.

ایمن صفدی و سیمون کوفنی خواستار افزایش تلاش‌ها برای احیای روند مذاکرات سازش به منظور حل منازعه فلسطین با تکیه بر راهکار تشکیل دو کشور و قطعنامه‌های بین‌المللی شدند.

دو طرف همچنین آخرین تحولات غزه را بررسی کرده و خواستار لغو محاصره آن و ورود کمک‌های بشردوستانه به این منطقه شدند.

وزرای خارجه اردن و ایرلند بر ضرورت ادامه حمایت بین‌المللی از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی "آنروا" هم تاکید کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟